2016. március 29., kedd

Egy online diákmunka, online kérdőívek kitöltése

Néhány hónapja találtam rá az online kérdőív kitöltés lehetőségre és gondoltam megpróbálom. A rendszerhez való csatlakozás ingyenes és már 14 éves kortól lehetséges, tehát ezt nyugodtan nevezhetjük online diákmunkának, habár a csatlakozásnak felső korhatára nincs és nem kell feltétlenül diáknak lenni ahhoz, hogy ezt a munkát végezhessük. A csatlakozásért mindjárt kapunk 1, 50 Eurót és kitöltött kérdőívenként akár 2, 50 Euro is lehet, amit jóváírnak. A kitöltendő kérdőíveket regisztráció után emailben kapjuk meg. Az, hogy kinek mennyi kérdőívet küldenek, több dologtól is függ. A kérdőívek egyébként termékekről, szolgáltatásokról szólnak, a megbízó igényeitől függően kerülnek kiválasztásra azok a személyek, akiknek lehetőségük van az adott kérdőív kitöltésére. A szelektálás több szempont alapján történik, például: életkor, lakóhely, családi állapot, érdeklődési kör, stb.

Én van úgy, hogy hetente több kérdőívet is kapok, de van olyan hét, hogy csak egyet, vagy egyet sem. A kérdőívek kitöltéséért járó pénzen felül lehetőségünk van további bevételre is szert tennünk. Egy személyes ajánlói link segítségével meghívhatunk másokat is a rendszerbe és akik az ajánlói linkünkön keresztül regisztrálnak, utánuk is kapunk 1 Eurót azt követően, amint kitöltötték az első kérdőívet. Az ajánlói linkedet lehetőségeidhez képest megoszthatod weboldaladon, blogodban, online apróhirdető oldalakon, fórumokon, Facebookon és egyéb közösségi oldalakon, valamint e- mailben is elküldheted a meghívót ismerőseidnek.

Ez az online kérdőív kitöltős oldalt üzemeltető cég nemzetközi, tehát nem csak Magyarországról, hanem több országból is lehetőség van csatlakozni hozzájuk. Tehát az ajánlói linkünket megoszthatjuk más országokban élő közönség számára is. Jelenleg az alábbi országokban állandó lakcímmel rendelkező személyeknek van lehetősége erre az online kérdőívkitöltés pénzkereseti lehetőségre:

Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Olaszország, Franciaország, Lengyelország, Bulgária, Hollandia, Belgium, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Románia, Törökország, Oroszország, Fehéroroszország, Norvégia.

A megkeresett pénzt 3 féle internetes számlára van lehetőség kikérni. Ezek pedig a következők: PayPal, Skrill és PaysafeCard. Az internetes számlákról külön bejegyzésekben írok részletesebben. A kifizetés alsó határa 2 Euró, tehát amennyiben szeretnénk, már az első kérdőív kitöltése után kikérhetjük a pénzünket, persze értelmét ennek nem igazán látom, én 50 Euró alatt nem szoktam kikérni a pénzt. A megkeresett pénzemet eddig mindig kifizették, tehát megbízható a cég.

Arra ne várj tőlem választ, hogy te kb. mennyit fogsz keresni ezzel, mert mint már írtam fentebb, változó, ki mennyi kérdőívet kap kitöltésre és azt sem tudhatom az ajánlói linkeden keresztül mennyien fognak regisztrálni. Nekem a kérdőív kitöltés és a tovább ajánlás havi szinten 20 - 100 Euró közt hozott eddig. Ha érdekel a lehetőség próbáld meg, pénzedbe nem kerül és kiderül mennyit tudsz vele keresni. Ha elégedett leszel az összeggel csinálod, ha nem akkor nem csinálod tovább. Kötelezettség nincs, tehát bármikor abba hagyhatod.

Amennyiben szeretnél csatlakozni ehhez az online kérdőív kitöltéses diákmunka lehetőséghez, írj nekem e- mailt a jobb oldalon felül található Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és válaszban küldöm a meghívót a regisztrációhoz.